Interim professionals

Interim professionals

Rietveld Adviseurs voert opdrachten uit voor een select aantal klanten in zowel de profit- als non-profitsector. Wij beschikken over een netwerk van ervaren interim professionals die hun toegevoegde waarde hebben bewezen. 

Veel interimmers zijn gericht op het veranderen van processen. Rietveld Adviseurs is van mening dat het veranderen van processen evenwijdig moet lopen met het veranderen van het gedrag van mensen. Anders zal een verandering niet beklijven. Onze interim professionals houden daarom bij de uitvoering van hun opdracht rekening met beide invalshoeken. 

De interim professionals die door Rietveld Adviseurs worden ingezet, zijn onderscheidend door hun vakkennis in een specifiek functiegebied. Zij zijn van toegevoegde waarde wanneer u tijdelijk behoefte heeft aan extra kennis of ervaring die u zelf niet in huis heeft, of maar in beperkte mate beschikbaar heeft. De interim professionals die wij voor u kunnen inzetten zijn vanzelfsprekend uiterst zorgvuldig door ons geselecteerd en worden tevens vakkundig door ons  begeleid. De professionals werken zelfstandig of zijn (tijdelijk) bij ons in dienst.

Mocht u behoefte hebben aan een interim professional via Rietveld Adviseurs, neem dan contact met ons op. Samen inventariseren wij de behoefte en dragen wij een passende kandidaat voor. 


Naar top van pagina