Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Diverse begeleidingstrajecten rond het thema Outplacement en Persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn we actief met de bemiddeling van kandidaten op vacatures en opdrachten voor Avouch Management Search

Loopbaanbegeleiding & Outplacement voor medewerkers Deelgemeente Prins Alexander Rotterdam samen met collega's van het netwerk van 7Life. Een boeiend traject met zeer gemotiveerde medewerkers die hun kansen optimaal benutten. 

Bij DHV Royal Haskoning, Businessunit Rail & Stations, verschillende opdrachten rond het thema talentontwikkeling, ontwikkeltrajecten rond het thema leiderschap voor de teamleiders van het Expert Center. Verschillende teamleiders worden geconfronteerd met verschuivingen van taken en verantwoordelijkheden en in dit traject worden er vaardigheden aangeleerd om die rol beter in te vullen. 

Persoonlijk ontwikkeltraject voor een communicatieadviseur van Pro Rail. Samen kijken we naar de (on-)mogelijkheden, de sterke en zwakke punten en bepalen de koers voor de komende jaren.  

Voor OVAS in Emmeloord, bedrijfsadvisering voor de afdeling Sales & Marketing. Een 'afwijkend' traject waarin vooral praktisch wordt gekeken naar de kansen in de markt. 

 

 


Naar top van pagina