De klant aan het woord

De klant aan het woord

Pieter Jan Jongeling, directeur van Bosman B.V.

Oprechte interesse in de mens achter de leider, daar draait het om bij Arie Rietveld. Het ontwikkelen van leiderschap is namelijk geen trucje, het gaat om jou als mens. Wie ben jij en wat wil jij betekenen in dit leven. Arie slaagt er als geen ander in om in korte tijd met jou deze verbinding aan te gaan. Confronterend? Jazeker! Maar dat is goed en vaak nog leuk ook!

E.C.M. (Elina) Daamen MA, communicatieadviseur bij ProRail  

In zijn coaching gaat Arie uit van persoonlijke communicatiestijlen. Ieder mens is uniek en communiceert op een eigen wijze; met anderen, maar ook met zichzelf. Hoe kun je jouw communicatiestijl zo inzetten, dat je het beste haalt uit zowel jezelf als je omgeving en dichtbij jezelf blijft? Arie kan het je leren! 

Richard Duppen, teammanager bij de William Schrikker Jeugdbescherming

Arie heeft als trainer in korte sessies 8 teams van HBO /WO geschoolde medewerkers inzichtelijk kunnen maken dat samenwerken in alle gevallen meer oplevert dan niet samenwerken. De gekozen werkvormen waren even simpel als doeltreffend. Arie beschikt over een scherp oog voor teamdynamiek, durft de fundamentele vraag te stellen en teams feedback te geven zonder ooit voorschrijvend te worden. Mijn teams hebben de training als zinvol en verbindend ervaren.

 Ing. A.P.J. (Albert) Timmermanstrategisch adviseur en leading professional bij DHV Royal Haskoning

Arie Rietveld geeft inzicht in je communicatiestijlen en in je persoonlijke ontwikkelpunten. Hij coacht je bij het oppakken van je ontwikkelpunten in hoe je beter jezelf en de mensen in je omgeving tot hun recht kunt laten komen.  


Naar top van pagina