Over

Wie zijn wij?

Rietveld Adviseurs staat bij opdrachtgevers bekend als een onderscheidend adviesbureau op het gebied van leiderschap. We gaan uit van de kernwaarden van uw bedrijfscultuur en onderscheiden ons doordat wij met hart en ziel betrokken zijn. We hebben een no-nonsense mentaliteit en doen wat wij beloven. Met onze directe aanpak staan wij garant voor persoonlijke ontwikkeltrajecten met duurzame oplossingen.

Onze focus is helder, onze kracht ligt in de verbinding die wij aangaan met mensen en organisaties. Wij helpen mensen om tot hun bestemming te komen, altijd in verbinding met anderen. Met een netwerk van professionals op het gebied van communicatie, coaching, advies, training en vorming bieden wij maatwerk aan al onze klanten.

Wij geloven dat mensen beschikken over een verscheidenheid aan waardevolle eigenschappen en capaciteiten, die het waard zijn om in te investeren. Wij streven er naar goede rentmeesters te zijn en talenten van mensen te koesteren door het trainen en ontwikkelen van hun vaardigheden.


Naar top van pagina