Communicatieprofiel

Communicatieprofiel

Iedereen communiceert, altijd en overal. LIFE Languages™ geeft inzicht in de manier waarop je communiceert en helpt om effectiever en met meer plezier met anderen om te gaan. Het LIFE Languages™-profiel is jouw persoonlijke communicatiehandleiding. Na het invullen van een digitale vragenlijst wordt een profiel gegenereerd dat uniek is. Een persoonlijke scan, die specifiek gericht is op het verbeteren en versterken van de communicatie en de onderlinge relaties.

Het profiel is gebaseerd op de 7 verschillende communicatiestijlen. Factoren als: omgaan met stress en druk, openstaan voor kritiek, persoonlijke drijfveren en motivatie, leerstijlen en interactief gedrag worden meegewogen. Ook geeft het aan waar je kwaliteiten liggen en wat je passie is. Kortom, je krijgt er meer zelfinzicht en zelfkennis door! 

Belangrijke informatie, die onmiddellijk omgezet kan worden in effectief gedrag en het versterken van relaties. Ieder profiel wordt in een persoonlijk gesprek toegelicht en teruggekoppeld. Deze terugkoppeling is erop gericht om de informatie die het profiel oplevert, praktisch en toepasbaar te maken. Naast informeren en inzicht bieden, ook: adviseren én leren.

Jouw unieke communicatieprofiel in beeld?

Aan de hand van een vragenlijst die je via het internet kunt invullen, ontvang je een persoonlijk profiel. Wij leveren een communicatieprofiel altijd in combinatie met een persoonlijke terugkoppeling of training of gebruiken het als basis voor een coachingstraject. Meer informatie is terug te vinde op www.lifelanguages.nl

Ben jij benieuwd naar jouw unieke profiel? Vraag een inlogcode aan. 

Wanneer je meer informatie nodig hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. 


Naar top van pagina